Členské příspěvky/ průkazky ČHS pro r. 2021

posted in: Příspěvky | 0



Ahoj všichni,
vím že máte v této době všichni hlavu plnou zpráv o šíření covidu-19, nicméně je v současné době zákazu volného pobíhání venku taky čas na splnění všech restů. Připomínám všem členům oddílu, že je vaší povinností zaslat na oddílový účet příspěvek oddílu (neboli členský příspěvek) na rok 2021. Kdo dosud neuhradil rok 2020, má také příležitost se polepšit a dostát své povinnosti člena. Plaťte bezhotovostně na oddílový účet ( číslo účtu: 252673340/0300 ) a nezapomeňte připsat do zprávy pro příjemce jméno plátce.

Oddílový příspěvek HO Hodonín, z.s. na celý rok (v roce 2020 stejně jako pro r. 2021) činí 1000 Kč pro ty, co chodí do tělocvičny (zase budeme ), udržovací členský příspěvek je 200 Kč/rok. Kdo neplatí není členem.

Členství v ČHS a pojištění si vyřizujte individuálně na webu ČHS, je to jednoduché a dříve budete mít průkazky doma. https://www.horosvaz.cz/shop/

Brzy dostanete pozvánku na korespondenční valnou hromadu, účastnit se mohou pouze členové (=ti co mají zaplaceny za loňský rok členské příspěvky).

Tak snad brzy v tělocvičně či na skalách. Za výbor Kolda